De hernieuwing van de vaste abonnementen voor het nieuwe seizoen 2024-25 begint nu zaterdag om 13 uur. Abonnees van het huidige seizoen ontvangen dan een mailtje met alle praktische informatie.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Homo Roboticus

Inleiding

Moeten we bang zijn voor robots? 
Hebben robots met kunstmatige intelligentie een ‘creatieve geest’?
Komt er een paarse zak voor robotafval?


In een steeds meer gerobotiseerde samenleving verkennen en bespelen we nieuwe technologieën. Hoewel robotica en artificiële intelligentie de mens en de natuur kunnen helpen, roepen zij vaak angst op omdat ze ons dreigen te overmeesteren. De geschiedenis leert ons dat technologie de kracht heeft om de economische groei te versterken en maatschappijen te transformeren. Dit zal met de opkomende robotica en artificiële intelligentie meer dan ooit het geval zijn. De toepassingen zijn alomtegenwoordig: van robots in de fabrieken tot het ombouwen van mensen naar cyborgs, van zelfrijdende voertuigen tot killerbots.

Wat kan u verwachten van het Homo Roboticus event? Een programma bestaande uit wervelende dansvoorstellingen, boeiende presentaties, artistieke interventies en demonstraties. De voertaal is Engels.

De organisatie van het evenement Homo Roboticus is in handen van de VUB. De Munt verwelkomt dit initiatief en stelt voor de gelegenheid haar zaal ter beschikking. 

Data & tickets

Plaats

De Munt

Taal

in het Engels

Tarieven

Homo Roboticus
€ 25 standaardtarief
€ 10 reductietarief*

Opera Fausto
€ 35 standaardtarief
€ 10 reductietarief*

Homo Roboticus + Opera Fausto
€ 45 standaardtarief
€ 15 reductietarief*

*reductietarief enkel geldig voor wie een geldig ticket heeft voor “Frankenstein”, MM Friends & Abonnees. Info & reserveringen via MM Tickets
+32 (0)2 229 12 11
tickets@demunt.be

Meer info

homo-roboticus.be

Galerij

Galerij

Data & tickets

Data

  • don 07 feb 2019

    Tijd

    16:00

    Plaats

    De Munt

    Infos

    Homo Roboticus

  • don 07 feb 2019

    Tijd

    20:30

    Plaats

    De Munt

    Infos

    Opera Fausto