Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

Andere

Vier oudjaarsavond
in de opera!

Inleiding

een oudjaar als geen ander

Het oude jaar uitzwaaien met een knalproductie van Offenbachs Les Contes d’Hoffmann? Aftellen naar 2020 met een fantastische feestdis, in aanwezigheid van de artiesten? Het nieuwjaarsvuurwerk bewonderen vanop onze balkons? De Munt nodigt u uit om dit jaar oud en nieuw te vieren in de opera! 

We bieden daarvoor drie formules aan, elk genoemd naar een van Hoffmanns geliefden.

 • Bij de formule Olympia zet u oudjaar in met onze voorstelling van Les Contes d’Hoffmann. Een avond in grandeur, met nadien de gelegenheid om het feestgedruis in de Brusselse binnenstad op te zoeken. Tickets voor deze oudejaarsvoorstelling zijn uitzonderlijk nu al te koop.
   
 • Mag het op deze bijzondere avond iets meer zijn? Met de formule Antonia geniet u tijdens de twee pauzes telkens van een glas champagne en enkele verfijnde amuse-bouches. Een sprankelende extra touch.
   
 • Verdient uw oudjaar een unieke totaalervaring? Dan laat de formule Giulietta* u daarbovenop toe om na de voorstelling samen met de cast, Muziekdirecteur Alain Altinoglu en Intendant Peter de Caluwe te genieten van een feestbuffet op de bovenste etage van ons Theater. Geen betere locatie om het nieuwe jaar, uittorenend boven de Brusselse binnenstad, in te zetten.
   

Hoe u ook wenst te vieren, het wordt een onvergetelijke jaarwisseling voor elke operaliefhebber.

Data & tickets

Data

 • din 31 dec 2019

  Tijd

  18:00

  Plaats

  De Munt