OPGELET! De aangekondigde staking van de NMBS zal het treinverkeer van 5 december (22u) tot 7 december (22u) ernstig verstoren. We vragen u om hiermee rekening te houden als u de komende dagen een van onze voorstellingen bijwoont en om uw traject van en naar de Munt goed voor te bereiden. De Munt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventueel ongemak en het is bijgevolg ook niet mogelijk om uw tickets te ruilen of terug te betalen.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Troika 2022 - 2023

TROIKA DANCE

Met een levendige dansscène, een caleidoscoop aan dansgezelschappen en een wereldvermaarde dansschool blijft Brussel zijn naam als hoofdstad van de dans waarmaken. Troika Dance, het ambitieuze gezamenlijke dansprogramma van KVS, Théâtre National Wallonie-Bruxelles en de Munt – de Vlaamse, Franstalige en federale creatiehuizen in Brussel – weerspiegelt deze realiteit en laat het hoofdstedelijke danslandschap verder evolueren. De samenwerking gaat nu haar vierde seizoen in, een seizoen waarin de drie instellingen weerom een zeer gevarieerd dansprogramma aanbieden, met choreografieën van zowel grote namen als aankomend talent.

Troika Dance Abonnement
Bij aankoop van tickets voor minimum drie dansvoorstellingen, waarvan minstens één in ieder theater, krijgt u 20% korting. Jongeren -30 genieten zelfs 50% korting.

BOEK JE TROIKA DANCE CARD
TROIKA DIVERSITY 

Naast Troika Dance werkten we de programmering Troika Diversity uit om ons publiek, los van de dansvoorstellingen, een ruimere keuze aan voorstellingen uit het aanbod van onze partnerinstellingen aan te bieden. Zo kunt u nu met het Troika Diversity Abonnement, per instelling ten minste één voorstelling kiezen. De Munt heeft ervoor gekozen om in deze abonnementsformule twee opera’s op te nemen (de ene gebaseerd op een toneelstuk van Georges Feydeau, de andere naar Nikolaj Gogol), terwijl de KVS en het Théâtre National Wallonie-Bruxelles elk twee toneel- of muziektheatervoorstellingen aanbieden.

Troika Diversity Abonnement
Bij aankoop van tickets voor minimum drie voorstellingen, waarvan minstens één in ieder theater, krijgt u 20% korting. Jongeren -30 genieten zelfs 50% korting.

BOEK JE TROIKA DIVERSITY CARD

 

Troika Dance en Troika Diversity zijn te koop op www.troika.brussels en dit vanaf 1.6.2022

Deel deze pagina