OPGELET! De aangekondigde staking van de NMBS zal het treinverkeer van 5 december (22u) tot 7 december (22u) ernstig verstoren. We vragen u om hiermee rekening te houden als u de komende dagen een van onze voorstellingen bijwoont en om uw traject van en naar de Munt goed voor te bereiden. De Munt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventueel ongemak en het is bijgevolg ook niet mogelijk om uw tickets te ruilen of terug te betalen.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
Andere

Europese operadagen

Inleiding

Het is ondertussen een traditie geworden: tijdens het eerste weekend van mei openen we de deuren voor de Europese Operadagen. Laat u onderdompelen in de magie van muziek, theater en opera.
Op zaterdag 5 mei kunt u een waaier aan activiteiten bijwonen in het kader van ons community project Orfeo & Majnun: leef u uit met het gezin tijdens de Super Saturday, kom marionnetten maken tijdens een workshop, leen ons uw stem voor een sessie samenzang in de Grote Zaal ... Maar we vergeten ook onze klassiekers niet want we voorzien evengoed een rondleiding achter de schermen. En de scholieren van de École fondamentale de Messidor maken het mooie weer met een voorstelling rond de opera Cavalleria rusticana. Op zondag 6 mei gaan de Parsifools (de oud-figuranten uit onze productie van Parsifal) en de Vrienden van de Munt picknicken in het Brusselse Warandepark. Kom langs met een eigen hapje, schuif aan en geniet van de muzikale intermezzo’s.

Programma 05.05.2018
Programma 06.05.2018
 • Jaarlijkse picknick van de Parsifools (12:00 - 18:00 | Warandepark)
Data & tickets

 – 

Plaats

Brussel

Tarieven

Gratis

Data & tickets

Data

 • zat 05 mei 2018

  Tijd

  12:00

  Plaats

  Brussel

 • zon 06 mei 2018

  Tijd

  12:00

  Plaats

  Brussel