MM Tickets is gesloten vanaf 6 juli tot en met 12 augustus.
Tickets en abonnementen kunnen tijdens deze periode nog steeds online gekocht worden.
De Munt wenst je een fijne en deugddoende zomer!

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
© Maël G. Lagadec

Een brug tussen twee werelden

Het sociaal programma ‘Een brug tussen twee werelden’ richt zich tot al degenen die het leven kwetsbaar heeft gemaakt op sociaal, economisch of medisch vlak. Dit sociaal programma heeft als doelstelling om (opnieuw) sociale contacten te leggen en de toegang tot cultuur, muziek en opera voor iedereen mogelijk te maken. Doorheen het hele seizoen zijn er activiteiten voorzien, aangepast aan de socioculturele context van de doelgroepen.

Programma
  • Wekelijkse koorzangateliers ter plaatse en in de Munt
  • Wekelijkse koorzangateliers en workshops in gevangenis (jongeren en volwassenen)
  • Rondleidingen van de Munt
  • Sensibilisatie naar de wereld van muziek, zang en opera
  • Toegang tot de voorstellingen
  • Kamermuziekconcerten in partnerinstellingen
     
Partners

Een brug tussen twee werelden wordt voor meer dan 90 % gefinancierd door externe fondsen, publiek en privé. De activiteiten zijn gratis. Een Brug tussen twee Werelden vraagt geen financiële deelname aan haar publiek. Zonder de inzet en de vrijgevige steun van onze openbare en privé partners, zou dit sociaal programma niet in staat zijn om haar activiteiten te vervolgen.

INTERNATIONAL OPERA AWARD

Op 9 november 2023 werd het decennialange werk van ‘Een brug tussen twee werelden’ bekroond met een International Opera Award voor Equal Opportunities & Impact.

Lees meer

Wilt u ons steunen?

IBAN : BE86 0910 1214 6550
BIC : GKCCBEBB

Gelieve in de vermelding aan te geven dat het om een schenking voor ons sociaal programma “Een brug tussen twee werelden” gaat.

MM Maecenas

M. et Mme Xavier Bedoret, Les enfants de Mme Véronique Lhoist, M. et Mme Michel Peterbroeck, Dhr. en Mevr. Leo en Diana Van Tuyckom-Taets, M. Philémon Wachtelaer, Dhr. Hans Vossen, Dhr. Robert Zürcher & MM Patrons