MM Tickets is gesloten vanaf 6 juli tot en met 12 augustus.
Tickets en abonnementen kunnen tijdens deze periode nog steeds online gekocht worden.
De Munt wenst je een fijne en deugddoende zomer!

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Toegankelijkheid

De Grote Zaal van de Muntschouwburg, een “salle à l’italienne”, biedt niet alleen een uitstekende akoestiek, maar ook een luisterrijk kader voor onze voorstellingen. Historisch en beschermd erfgoed heeft echter ook een keerzijde. Eeuwen geleden dachten de architecten helaas nog niet aan de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers, en hun ontwerpen laten weinig ruimte voor aanpassing. Toch proberen we ervoor te zorgen dat ook rolstoelgebruikers vandaag optimaal van onze voorstellingen kunnen genieten.

Praktisch

Voor elke voorstelling in de Grote Zaal hebben we twee platformen ter beschikking die telkens plaats bieden aan twee standaard rolstoelen. Deze bevinden zich achteraan de parterre. Vanop deze plaatsen zijn de boventitelingschermen doorgaans niet leesbaar, behalve wanneer ze uitzonderlijk naast de zijbalkons worden geïnstalleerd.

Een ticket voor een rolstoelplaats kost €30. Tickets kunnen enkel via MM Tickets aangekocht worden. Gelieve bij de reservering de omvang van je rolstoel te beschrijven en te vermelden of je eventueel bijzondere assistentie nodig heeft.

Omwille van veiligheidsredenen kunnen we geen rolstoelen in de gangen van ons theater plaatsen. Het is daarom niet mogelijk om je rolstoel achter te laten en een gewone zitplaats in te nemen.

Rolstoelplaatsen op externe locaties

Wens je een rolstoelplaats te reserveren voor een van onze voorstellingen op een externe locatie? Gelieve dan ook contact op te nemen via MM Tickets, we bekijken voor jou graag de mogelijkheden.

Assistentiehond

Kom je met een assistentiehond naar de voorstelling, gelieve ons hierover op voorhand te informeren via publiek@demunt.be

Vervoer personen met een handicap

Je kan een speciale toestemming vragen om vlak bij de ingang van ons theater afgezet te worden via je eigen wagen of taxi. Meer info via publiek@demunt.be

MM TICKETS

Inkomhal van het Theater — ingang via de Prinsenstraat
T   +32 (0)2 229 12 11
E   tickets@demunt.be

Open van dinsdag tot en vrijdag van 12 uur tot 18 uur. Op zaterdag van 11 uur tot 18 uur. En vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling in de inkomhal.