Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

© Bernd Uhlig
Geannuleerd

Opera

Vier oudejaarsavond
in de opera!

Inleiding

EEN OUDJAAR ALS GEEN ANDER

Het oude jaar uitzwaaien met de grandeur van Bellini’s Norma? Uw pauze dat ietsje meer sprankel geven met champagne en verfijnde hapjes? Aftellen naar 2022 met een gastronomisch diner in aanwezigheid van de maestro, de zangers en Algemeen directeur Peter de Caluwe? Het kan. Vier dit jaar oud en nieuw in de opera!

Boek uw ticket voor onze oudejaarsvoorstelling en maak uw ervaring compleet met een van onze twee formules:

 • Met de champagne en de drie rijke en verfijnde hapjes van onze formule Bellini (€30) maakt u de pauze van uw voorstelling extra feestelijk. U heeft daarbij de keuze tussen een klassieke en een vegetarische versie.
   
 • Verdient uw oudjaar een unieke totaalervaring? Met de formule Casta Diva (€222) geeft u niet alleen uw pauze een extra touch met een glas champagne en drie amuse-bouches, u zet het nieuwe jaar na de voorstelling in met een gastronomisch diner in onze prachtige Fiocco-zaal. U geniet er van een verfijnd driegangenmenu (vegetarisch, vlees of vis) met aangepaste wijnen, en kunt u nadien het nieuwe jaar indansen in het bijzijn van de artiesten en Algemeen directeur Peter de Caluwe.

Hoe u ook wenst te vieren, het wordt een onvergetelijke jaarwisseling voor elke operaliefhebber.

Downloads
Data & tickets

Data

 • vri 31 dec 2021

  Tijd

  18:00

  Plaats

  De Munt