De hernieuwing van de vaste abonnementen voor het nieuwe seizoen 2024-25 begint nu zaterdag om 13 uur. Abonnees van het huidige seizoen ontvangen dan een mailtje met alle praktische informatie.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
© Bernd Uhlig

The Turn of The Screw

Benjamin Britten
Productie uit 2021
Productie De Munt / La Monnaie

Niets is wat het lijkt in het oude Engelse landhuis Bly. Wanneer een nieuwe gouvernante er haar intrede doet, vreest ze dat de kinderen die ze onder haar hoede heeft, bezocht worden door de geesten van haar voorgangster en een zekere Peter Quint. De gebeurtenissen worden enkel nog verontrustender, de vragen beklemmender: Welke horror vond er plaats voor haar komst? Hoe onschuldig zijn de kinderen eigenlijk? Ziet u wel wat u ziet?

Gebaseerd op de intrigerende ghost story van Henry James, componeerde Benjamin Britten met The Turn of the Screw een psychologische thriller in kameroperaformaat. De gelaagd- en geladenheid van het thema zijn ongetwijfeld een kolfje naar de hand van regisseuse Andrea Breth. Samen met de Britse dirigent Ben Glassberg draait ze de schroef van uw verbeelding zo lang aan tot de spanning onhoudbaar wordt...

Musikale leiding
Ben Glassberg

Regie
Andrea Breth

Decor
Raimund Orfeo Voigt

MEER INFO

 

CONTACT

Voor meer informatie over de verkoop en het verhuur van onze producties, neem contact op met:

Ekaterina Przhigodzkaya
Coproducties, verkoop en verhuur
e.przhigodzkaya@demunt.be

Galerij

Galerij