OPGELET! De aangekondigde staking van de NMBS zal het treinverkeer van 5 december (22u) tot 7 december (22u) ernstig verstoren. We vragen u om hiermee rekening te houden als u de komende dagen een van onze voorstellingen bijwoont en om uw traject van en naar de Munt goed voor te bereiden. De Munt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventueel ongemak en het is bijgevolg ook niet mogelijk om uw tickets te ruilen of terug te betalen.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Coronavirus: alle voorstellingen geannuleerd tot het einde van dit seizoen

Door de verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), ziet de Munt zich genoodzaakt om al zijn voorstellingen en evenementen tot en met het einde van dit seizoen te annuleren.

Wegens de verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) en uit respect voor zowel ons personeel, het publiek, het gezondheidspersoneel en de wetenschappelijke instanties, heeft het directiecomité van de Munt beslist om het theater, de ateliers en de kantoren voorlopig gesloten te houden en alle voorstellingen en evenementen tot en met het einde van het seizoen 2019-20 te annuleren. Tickethouders van de geannuleerde voorstellingen worden eerstdaags per mail gecontacteerd

Hierbij de volledige lijst van getroffen voorstellingen:

We hopen u zo snel mogelijk opnieuw te mogen verwelkomen in onze schouwburg.