De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Een themarondleiding over 'Henry VIII' op de Brussels Museums Nocturnes

De Munt neemt deel aan de Nocturnes van de Brusselse Musea! Kom op 20 april naar onze schouwburg voor een rondleiding die helemaal in het teken staat van onze nieuwe productie Henry VIII en zijn sleutelpersonage.

Elk jaar met stip genoteerd in de agenda van cultuurliefhebbers: de Nocturnes van de Brusselse musea! Van 13 april tot 18 mei kunt u elke donderdag van 17 tot 22 uur tentoonstellingen en collecties ontdekken op 37 unieke plaatsen in onze hoofdstad. Op het programma staan onder meer rondleidingen, artistieke workshops en unieke behind-the-scenes-bezoeken – alles tegen betaalbare prijzen.

Ook de Munt neemt deel aan deze nieuwe editie en verwelkomt u op donderdag 20 april voor een uniek bezoek aan ons theater. We nodigen u daarbij uit op de avant-première van onze themarondleiding gewijd aan Henry VIII van Camille Saint-Saëns. Via een origineel parcours met beelden, historische documenten, decor- en kostuummaquettes, video's en uittreksels uit het originele manuscript van de partituur dompelen we u onder in deze opera. Geen betere manier om dit minder bekende werk én ons huis te leren kennen!

Tijdsschema:

  • 17:00-18:00: in het Frans en Nederlands
  • 18:00-19:00: in het Frans en Engels
  • 19:00-20:00: in het Frans en Nederlands
  • 20:00-21:00: in het Engels
  • 21:00-22:00: in het Frans en Nederlands

Tarieven:

  • 5 euro (standaard), 2,5 euro (-26), gratis (-13)
INFO EN TICKETS