De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
© Bernd Uhlig
//
Enkel met een Covid Safe Ticket
//
Opera, Avant-première

Avant-première voor min dertigjarigen
Lulu

Inleiding

WOON LULU BIJ VOOR EEN PRIKJE!

Er is een vóór en een ná Lulu. Dat geldt zeker voor wereldsopraan Barbara Hannigan, die in 2012 furore maakte in de Munt met haar vertolking van de meest intrigerende femme fatale uit de operageschiedenis, maar evengoed voor elke toeschouwer die zich aan Alban Bergs onvoltooide meesterwerk waagt.

Daarom biedt de Munt iedereen jonger dan 30 jaar de kans om voor slechts 10 euro de voorgenerale repetitie van de nieuwste Muntproductie bij te wonen. En dat vanop plaatsen in eerste of tweede categorie (zonder vrije plaatskeuze). Voorafgaand aan de voorstelling zorgen we bovendien voor een persoonlijk onthaal bij misschien wel uw eerste kennismaking met ons theater.

Wees er snel bij, want het aantal beschikbare tickets is beperkt. Per persoon kan je tot twee tickets reserveren via onderstaand inschrijvingsformulier. Onze medewerkers van MM Tickets contacteren je daarna spoedig om de bestelling af te ronden.

RESERVERING Uitverkocht
Data & tickets

29.10.2021 - 14:00
Persoonlijk onthaal - 13:15

Tarieven

€ 10

Plaats

De Munt

Taal

Gezongen in het Duits
Boventiteling in het Nederlands en Frans

Duur

4:00 (pauzes inbegrepen)

OPGELET

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder dient voorafgaand aan de voorstelling een geldig (digitaal of geprint) Covid Safe Ticket en een identiteitsbewijs te kunnen voorleggen.

MEER INFO
Data & tickets

Data

  • vri 29 okt 2021

    Tijd

    14:00

    Plaats

    De Munt