OPGELET! De aangekondigde staking van de MIVB kan het bus-, tram- en metroverkeer op 12 december ernstig verstoren. We vragen u om hiermee rekening te houden als u die dag een van onze voorstellingen bijwoont en om uw traject van en naar de Munt goed voor te bereiden. De vervoersmaatschappijen NMBS, De Lijn en TEC verwachten geen hinder op hun lijnen.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
© Alberto Polo Iañez
Concert

Beethoven
For Kids
Alain Altinoglu

Inleiding

“Leer jullie kinderen deugdzaam te zijn. Alleen dat maakt gelukkig!” Beethoven had ongelijk: meer dan twee eeuwen later maakt ook zijn muziek nog steeds jong en oud gelukkig. Na de succesvolle eerste editie met Rimski-Korsakovs Sheherazade, brengt Alain Altinoglu dit seizoen opnieuw een familieconcert, dat kinderen vanaf 6 jaar in het gezelschap van familie en vriendjes laat kennismaken met de geheimen van het orkest en de klassieke muziek. Deze keer gidst onze muziekdirecteur zijn Muntorkest en het publiek door het werk van Beethoven, de symfonicus par excellence, wiens symfonieën grootser, complexer en emotioneler waren dan enige tijdgenoot ooit had gehoord.

De Munt trakteert iedereen op een koffiekoek en een warm drankje. Na het concert signeert Alain Altinoglu zijn familieboek Maestro, muziek!

Data & tickets

Schedule

10.30 – ontbijt
11.30 – aanvang concert
Na het concert – Alain Altinoglu's signeersessie

Plaats

Paleis voor Schone Kunsten

Duur

ca 1u15'

Taal

in het Frans en Nederlands

Leeftijdslimiet

Vanaf 6 jaar

Tarieven

€ 15 (volwassenen)
Gratis (kinderen -15 jaar)

Tickets enkel verkrijgbaar bij
MM Tickets
02 229 12 11
tickets@demunt.be

Galerij

Galerij

Data & tickets

Data

Bezetting
Bezetting

Muzikale leidingALAIN ALTINOGLU

Nederlandstalige vertellerFILIP JORDENS

Symfonieorkest van de Munt

ProductieDE MUNT / LA MONNAIE

Met de steun van TAX SHELTER VAN DE BELGISCHE FEDERALE OVERHEID, IN SAMENWERKING MET PROSPERO MM PRODUCTIONS NV EN TAXSHELTER.BE POWERED BY ING