De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

In onze ateliers

Kleiner en gemoedelijker, maar als locatie even origineel. Organiseer uw event in één van de zalen of foyers van onze Ateliers. 

FIOCCOZAAL

De fraaie Fioccozaal is ontworpen als repetitiezaal voor het Symfonieorkest van de Munt. Het is een grote ruimte die voldoet aan strenge akoestische normen en tot 300 personen kan ontvangen.

STUDIO’S

De studio’s hebben variabele groottes en bevinden zich op diverse verdiepingen van de Ateliers van de Munt. Ze zijn de uitgelezen plek voor audities en repetities in beperkte kring.

ALECHINSKYFOYER

Deze foyer bevindt zich bij de ingang van de ateliers van de Munt. Het is een gezellige ruimte met een bar, een privévestiaire en een grote flatscreen. Hij is geschikt voor allerlei evenementen.

PORTICI

Deze ruime vergaderzaal is versierd met sierlijsten en houtwerk. U kunt er ook een grote lithografie van Pierre Alechinsky bewonderen.

MALIBRANZAAL

De Malibranzaal heeft een oppervlakte van 555 m2 en beschikt over een technische uitrusting en een uitschuifbare tribune die haar niet enkel geschikt maken voor scenische operarepetities, maar zelfs voor kleinschaligere voorstellingen.

MUSEALE RUIMTE

Deze intimistische ruimte is bedoeld voor rondleidingen of educatieve activiteiten en dompelt u onder in de geschiedenis van de Munt. U kunt er ‘Les Machines du Rêve’ bewonderen, het prachtige schaalmodel van een barok operatheater gerealiseerd door Michel Dumont.

VOOR MEER INFORMATIE OVER CAPACITEIT EN PRIJZEN

venues@demunt.be

+32 2 210 84 05