OPGELET! De aangekondigde staking van de NMBS zal het treinverkeer van 5 december (22u) tot 7 december (22u) ernstig verstoren. We vragen u om hiermee rekening te houden als u de komende dagen een van onze voorstellingen bijwoont en om uw traject van en naar de Munt goed voor te bereiden. De Munt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventueel ongemak en het is bijgevolg ook niet mogelijk om uw tickets te ruilen of terug te betalen.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Het Koor van de Munt

Maakt zich op voor de 'Trilogia'

Wat de politici ook mogen zeggen, niemand die “de stem van het volk” beter belichaamt dan het Koor van de Munt. Van feestende boeren tot wakkere soldaten, van ervaren zeelui tot trouwe bedienden: geen uitdaging is groot genoeg voor ons vocale keurkorps. In onze Trilogia Mozart Da Ponte mogen ze echter voor één keer gewoon zichzelf zijn: Brusselaars van vandaag. In deze tweedelige reportagereeks volgen we hun avonturen in aanloop naar onze Mozarttriptiek.

Aflevering 1: De indrukken van sopraan Lieve Jacobs na de eerste scènische repetities met ‘le lab’ en Alberto Moro over de samenwerking met maestro Antonello Manacorda, die na al het voorbereidende werk van de koorleider voor het eerst zelf plaatsneemt op de bok.

Aflevering 2: in de laatste rechte lijn naar de drie premières worden de verschillende looks van elke koorzanger op punt gesteld.

Deel deze pagina