OPGELET! De aangekondigde staking van de MIVB kan het bus-, tram- en metroverkeer op 12 december ernstig verstoren. We vragen u om hiermee rekening te houden als u die dag een van onze voorstellingen bijwoont en om uw traject van en naar de Munt goed voor te bereiden. De vervoersmaatschappijen NMBS, De Lijn en TEC verwachten geen hinder op hun lijnen.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Tentoonstelling Macbeth - Collecties Archivio Storico Ricordi

Tijdens de voorstellingen van Macbeth is een mini-tentoonstelling  te zien rond de ontstaansgeschiedenis van Verdi’s opera.

Tijdens de voorstellingen van Macbeth is een mini-tentoonstelling  te zien rond de ontstaansgeschiedenis van Verdi’s opera voor de première in het Teatro alla Pergola in Firenze (1847). We doken in de rijke collecties van het Archivio Storico Ricordi op zoek naar documenten rond de ontstaansgeschiedenis van Verdi’s opera voor de première in het Teatro alla Pergola in Firenze (1847) en vulden onze vondsten verder aan met decor- en kostuumschetsen voor de Italiaanse première in La Scala in Milaan (1874) van de herziene versie van Parijs (1865).

Kom je naar een van de voorstellingen van Macbeth in het Muntpaleis op Tour & Taxis?