De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

De Munt, KVS en Théatre National Wallonie-Bruxelles stellen Troika 2022-23 voor

Ontdek vanaf vandaag onze ambitieuze gezamenlijke dansprogrammering, aangevuld met coup de coeurs van ieder theater, op troika.brussels.

TROIKA DANCE

Met een levendige dansscène, een caleidoscoop aan dansgezelschappen en een wereldvermaarde dansschool blijft Brussel zijn naam als hoofdstad van de dans waarmaken. Troika Dance, het ambitieuze gezamenlijke dansprogramma van KVS, Théâtre National Wallonie-Bruxelles en de Munt – de Vlaamse, Franstalige en federale creatiehuizen in Brussel – weerspiegelt deze realiteit en laat het hoofdstedelijke danslandschap verder evolueren. De samenwerking gaat nu haar vierde seizoen in, een seizoen waarin de drie instellingen weerom een zeer gevarieerd dansprogramma aanbieden, met choreografieën van zowel grote namen als aankomend talent.

Troika Dance Card
Bij aankoop van tickets voor minimum drie dansvoorstellingen, waarvan minstens één in ieder theater, krijgt u 20% korting. Jongeren -30 genieten zelfs 50% korting.

BOEK JE TROIKA DANCE CARD
TROIKA DIVERSITY 

Naast Troika Dance werkten we de programmering Troika Diversity uit om ons publiek, los van de dansvoorstellingen, een ruimere keuze aan voorstellingen uit het aanbod van onze partnerinstellingen aan te bieden. Zo kunt u nu met de Troika Diversity Card per instelling ten minste één voorstelling kiezen. De Munt heeft ervoor gekozen om in deze abonnementsformule twee opera’s op te nemen (On purge bébé en Nos), terwijl de KVS en het Théâtre National Wallonie-Bruxelles elk twee toneel- of muziektheatervoorstellingen aanbieden.

Troika Diversity Card
Bij aankoop van tickets voor minimum drie voorstellingen, waarvan minstens één in ieder theater, krijgt u 20% korting. Jongeren -30 genieten zelfs 50% korting.

BOEK JE TROIKA DIVERSITY CARD