OPGELET! De aangekondigde staking van de NMBS zal het treinverkeer van 5 december (22u) tot 7 december (22u) ernstig verstoren. We vragen u om hiermee rekening te houden als u de komende dagen een van onze voorstellingen bijwoont en om uw traject van en naar de Munt goed voor te bereiden. De Munt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventueel ongemak en het is bijgevolg ook niet mogelijk om uw tickets te ruilen of terug te betalen.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Schenk een boek voor 'Cassandra'!

Jouw boek in de opera! Bij de wereldpremière van de opera Cassandra zullen boeken een prominente, symbolische plaats krijgen in de enscenering. En jij kan ons daarbij helpen. Schenk ons via een van de deelnemende Brusselse bibliotheken een boek en we nodigen je in juni uit voor een gratis rondleiding!

Praktische info:

  •  Ga naar een van deze Brusselse bibliotheken met één boek in pocketformaat (11x18 cm), digestformaat (14x21,6 cm) of romanformaat (15x21cm).
  • Vul de postkaart in die je hebt gekregen, en steek deze in het boek dat je wil schenken. Geef het boek en de kaart daarna aan een bibliotheekmedewerker.
  • Vervolgens nodigen we je uit om de Muntschouwburg en het project Cassandra te ontdekken aan de hand van een rondleiding in juni 2023.

Vragen? Contacteer ons via events@demunt.be