De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Time for Your Singing!

De Munt nodigt alle Belgische amateurkoren uit om aan de slag te gaan met Kris Defoorts opera The Time Of Our Singing!

The Time of Our Singing, in 2021 bekroond tot “Best World Premiere” op de International Opera Awards, keert in oktober 2024 terug naar de Munt. De opera van de Belgische componist Kris Defoort is gebaseerd op de gelijknamige roman van Richard Powers en brengt in een snedige mix van jazz en klassiek het verhaal van het gemengde gezin Strom, dat in het turbulente, naoorlogse Amerika verbonden én uit elkaar gedreven wordt door de muziek.

Voor deze herneming nodigt de Munt alle amateurkoren in België uit om een sleutelfragment van deze opera zelf uit te voeren, in een arrangement op maat van elk niveau.

ZIN OM MEE TE DOEN?

1. Bekijk hieronder de tutorial en schrijf je in voor het project via onderstaand formulier. Zo kunnen we je de partituren en audiobestanden bezorgen die nodig zijn om het fragment in te studeren.

SCHRIJF JE IN
 

2. Repeteer met je vocaal ensemble en laat je creativiteit erop los! Eigen improvisaties zijn welkom.

3. Indien gewenst: film het eindresultaat in horizontaal formaat en stuur de video op naar events@demunt.be (via WeTransfer als het bestand te groot is) vóór 7.10.2024.

4. De meest originele video's worden opgenomen in een montage die zal worden gedeeld als onderdeel van het Festival Raising Voices, georganiseerd in de marge van deze productie.