De hernieuwing van de vaste abonnementen voor het nieuwe seizoen 2024-25 begint nu zaterdag om 13 uur. Abonnees van het huidige seizoen ontvangen dan een mailtje met alle praktische informatie.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
© Daniil Rabovsky
Vocalissimo

Olga Peretyatko & Matthias Samuil
Slavic Songs

Inleiding

Dvořáks liefdevolle lied aan de maan uit Rusalka. Een nocturne van Chopin. De subtiele Vocalise van Rachmaninov... Het is slechts een greep uit wat er u te wachten staat in Olga Peretyatko’s eerste recital voor de Munt. Haar programma verkent de volle rijkdom van het Slavische romantische repertoire. Die onsterfelijke romances, wiegeliedjes en volksliederen waarin illustere componisten als Tsjajkovski, Dvořák en Rimski-Korsakov niet alleen de eenvoud van de natuur en het plattelandsleven hebben gevierd, maar ook hun soms turbulente gevoelsleven hebben gesublimeerd. Als dochter van een Oekraïense moeder en Russische vader brengt de sopraan ook een hommage aan twee ten onrechte onderbelichte Oekraïense componisten: Mykhaylo Zherbin en Heorhiy Mayboroda.

Downloads

Data & tickets

Plaats

De Munt

Tarieven

Ticketprijzen van € 10 tot € 46
-30 jaar: € 10 / € 25
-15 jaar: Gratis (mits begeleid door een betalende volwassene)

Duur

2.00 uur (één pauze inbegrepen)

Programma

Werken van
SERGEJ RACHMANINOV, PJOTR ILJITSJ TSJAIKOVSKI, NIKOLAJ RIMSKI-KORSAKOV, FRÉDÉRIC CHOPIN, ANTONÍN DVOŘÁK, MYKHAYLO ZHERBIN, HEORHIY MAYBORODA.

Data & tickets

Data

  • maa 15 mei 2023

    Tijd

    20:00

    Plaats

    De Munt

Bezetting
Bezetting

SopranoOLGA PERETYATKO PianoMATTHIAS SAMUIL

ProductieDE MUNT