MM Tickets is gesloten vanaf 6 juli tot en met 12 augustus.
Tickets en abonnementen kunnen tijdens deze periode nog steeds online gekocht worden.
De Munt wenst je een fijne en deugddoende zomer!

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
© Pieter Claes
Evenement

Kostuumverkoop

Inleiding

Geef uw garderobe een vleugje opera

Elk stukje kleding dat in de opera’s van de Munt te zien is, van de top van de hoeden tot de tip van de schoenen, is door de handen gegaan van de ambachtslieden in onze eigen kostuumateliers. Met als resultaat een prachtige kledingstock die doet dromen: want wie zou zich ook eens niet willen kleden met een opera-outfit? Op zaterdag 7 mei kan die droom in vervulling gaan, want die dag verkoopt de Munt een aanzienlijk deel van zijn kostuums. Een evenement!

Om veiligheidsredenen is het aantal toegelaten personen beperkt en werken we met verschillende tijdslots: u kunt maximaal 2 tickets reserveren voor een specifieke aankomsttijd tussen 9:00 en 19:00 uur (laatste toegang om 17:00 uur). Hoe eerder u komt, hoe ruimer de keuze... Om uw inkopen te vergemakkelijken, krijgt u bij de ingang een duurzame stoffen tas met het logo van de Munt.

 • Welke kostuums zullen er verkocht worden?
  Tijdens de verkoop zal u heel wat verschillende soorten kostuums van diverse Muntproducties (Tannhäuser, Aida, Foxie, Lucrezia Borgia, etc.) aantreffen: van schoenen en hoeden tot rokken, jurken, broeken en nog zoveel meer!
   
 • Hoeveel stuks mag ik kopen?
  Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven met een kledingstuk naar huis te gaan, kan elke bezoeker maximaal 8 stuks kopen.
   
 • Is het mogelijk om kledingstukken te passen?
  Zeker! Er zullen daarvoor paskamers voorzien worden.
   
 • Hoeveel kosten de kostuums?
  De prijzen van de stukken variëren van 1 tot 160 euro. U kunt ter plaatse betalen met Bancontact, uw bankapp of, indien nodig, met contant geld
   
 • Kan ik vrij rondlopen?
  U kunt alle kostuums uiteraard op uw gemak ontdekken, maar om de mensenstroom gecontroleerd, vlot en veilig te laten verlopen, vragen we u wel om een parcours te volgen. Op uw passen terugkeren zal daarbij niet mogelijk zijn.
Data & tickets

7.5.2022
09:00-19:00

Plaats

Kostuumreserve
Bazellaan 8
1140 Evere

Tarieven

€5 (inclusief gratis stoffen tas van de Munt)

Meer info

Start ticketverkoop:
30.4.22 (12:00)

Duur

1:00

Data & tickets

Data