De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
Cassandra Festival
Performance

Mama’s Open Mic
Woordkunst en slam poetry

Inleiding

De Munt host het belangrijkste en warmste Belgische platform voor woordkunst en slam poetry. Een avond lang wordt onze Grote Zaal een open podium voor de geëngageerde jams en slams van hedendaagse Cassandra’s. Geniet van gevestigde namen, opkomend talent of… jouw eigen moment in de spotlight! De toegang is helemaal gratis, gelieve enkel vooraf te reserveren.

LINE-UP
 
 • Host Jaspe Azabe & DJ Assia MK
 • Angel Patricks Amegbe (EN)
  Angel is schrijfster, performing poet en visueel verteller. Ze publiceerde onder meer de roman The Days of Silence en de dichtbundel Sundance. Met haar 'Poetry and Tea'-events organiseert ze safe spaces voor poëzieliefhebbers en creativo’s.
 • Soukaïna Bennani (NL / EN)
  De literaire reis van Soukaïna begon in 2015, met haar bijdrage aan het toneelstuk Fi Manzili, een poëtische vertelling over het lijden van een Palestijnse familie. Sindsdien was ze te gast op heel wat podia en behaalde ze de finale van de ‘Naft voor Woord’-competitie. Soukaïna ziet zichzelf als een communicator, producent en zakelijk leider die zich vrij beweegt binnen de artistieke en culturele sector.
 • Cage Vrije Verzen (NL)
  Deze Nederlandstalige MC en dichter belichaamt het talent van Bxl Noordrand. Met haar sociaal bewuste teksten en aanstekelijke voordracht laat ze zich moeiteloos meevoeren op de golven van chille boombapbeats. Een muzikale ervaring die je niet onberoerd laat.
 • Gevolgd door een Open Mic (in elke mogelijke taal)
Data & tickets

Duur

20:00 > 21:30
Inschrijvingsdesk voor Open Mic vanaf 19:30

Plaats

Grote Zaal (Muntschouwburg)

Tarieven

Gratis • op inschrijving

Taal

NL/FR/EN

Dit evenement maakt deel uit van het Cassandra Festival

ONTDEK HET PROGRAMMA
Data & tickets

Data

 • vri 22 sept 2023

  Tijd

  20:00

  Plaats

  De Munt