De hernieuwing van de vaste abonnementen voor het nieuwe seizoen 2024-25 begint nu zaterdag om 13 uur. Abonnees van het huidige seizoen ontvangen dan een mailtje met alle praktische informatie.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
© Cécile Cellerier - Brydie Piaf/The Guardian - Tod Seelie
Evenement

Inside the Music
Ali

Inleiding

Ali vertrekt niet alleen van een navrant, waargebeurd levensverhaal, maar ook van een heel nieuwe benadering van operacompositie. De partituur van Grey Filastine, Walid Ben Selim en Brent Arnold combineert de stuwende kracht van electrobeats en live-percussie met de nuance van een orkestrale sound en de rauwe, directe emotie van de menselijke stem. Het is muziek op het kruispunt van verschillende stijlen, invloeden en procédes, in staat om de meest diverse landschappen en gevoelstoestanden van Ali’s tocht te verklanken.

Een week voor de première ontvangen we de drie componisten in de KVS TOP voor een toegankelijke ‘talk’ over hun partituur en de schier eindeloze mogelijkheden om authentieke livemuziek te verrijken via digitale software en vooraf opgenomen soundscapes. De avond wordt afgesloten met een gezellige receptie in de KVS Bar.

Data & tickets

17.4.2024 - 18:30

Plaats

KVS TOP

Tarieven

€8
€4 voor Young Opera, Friends, Mecenassen

Inclusief gratis receptie na afloop

Inleiding

Grey Filastine, Walid Ben Selim en Brent Arnold
Jasper Croonen (host)

Duur

Duur: anderhalf uur

Tarieven

In het Engels

Meer info

events@demunt.be

Data & tickets

Data

  • woe 17 apr 2024

    Tijd

    18:30

    Plaats

    KVS BOL