De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Talent doen groeien, ook dat is Positive Banking

Cultuur bevorderen en ondersteunen, dat spreekt vanzelf voor BNP Paribas Fortis. Omdat kunst mensen samenbrengt, inspireert en hoop geeft op een betere wereld. Meer dan ooit kiezen wij voor duurzame partnerships die ons maatschappelijk engagement onderstrepen. Al 40 jaar steunt onze bank de Munt in haar missie om een kwalitatief hoogstaand cultureel programma aan te bieden aan een zo breed mogelijk publiek, met een speciale focus op jongeren.

Als geëngageerd partner van de opleidingsprojecten MM Academy, de Kooracademie en de trajecten voor de MM Soloists en MM Laureates, willen we jong talent helpen groeien. Omdat wij vertrouwen hebben in de nieuwe generatie en hen samen met de Munt een springplank willen bieden naar artistieke ontplooiing.

Daarnaast willen we ook een jong publiek aantrekken om de innovatieve programmering van de Munt te komen ontdekken. Dankzij voordelige tarieven en bijzondere avant-premières kunnen min 30-jarigen nu ook zorgeloos genieten van het rijke Munt-repertoire. Want drempels verlagen en talent doen groeien, ook dat is Positive Banking.