De hernieuwing van de vaste abonnementen voor het nieuwe seizoen 2024-25 begint nu zaterdag om 13 uur. Abonnees van het huidige seizoen ontvangen dan een mailtje met alle praktische informatie.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Stem ‘The Time of Our Singing’ naar een Fedora-prijs

© Leonard Freed – Magnum Photos

The Time of our Singing, een nieuwe opera van Kris Defoort die in september 2021 in de Munt in wereldpremière gaat, staat op de shortlist voor de Fedora Opera Prize. Wie de award en de bijhorende prijs ter waarde van 75 000 euro krijgt, wordt bepaald via stemming. U kunt de Munt nog tot 26 februari steunen met slechts een paar kliks!

Het Europese steunplatform Fedora reikt elk jaar een aantal prijzen uit aan innovatieve kunstprojecten. Dit jaar maakt de Munt kans met The Time of our Singing, de nieuwste opera van de Belgische componist Kris Defoort. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Richard Powers, is het een pakkend familiedrama over identiteit, kunst en civil rights, in een zinderende symbiose tussen jazz en klassiek.

Aan de prijs hangt een geldbedrag van 75 000 euro vast. Wie zich tot winnaar mag kronen wordt bepaald op basis van het aantal stemmen, en daar kan u de Munt natuurlijk een duwtje in de rug bij geven. Breng vandaag nog uw stem uit voor The Time of Our Singing.

STEM HIER