De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

International Opera Awards 2022: nominaties geopend!

Welke producties, artiesten, opnames en bijzondere projecten kleurden voor u het voorbije operaseizoen? Maak uw lijstje favorieten op en beloon ze met een nominatie voor de Opera Awards 2022!

Heeft u vorig seizoen bijzonder genoten van onze wereldcreatie The Time of Our Singing in de regie van Ted Huffman? Bezorgden MM Ambassadors Sally Matthews en Enea Scala u kippenvel bij hun roldebuut in Norma of Les Huguenots? Of was finaal toch Il trittico uw absolute highlight, en mogen Alain Altinoglu, Tobias Kratzer, Corinne Winters (Suor Angelica) of Péter Kálmán (Gianni Schicchi) gerust in aanmerking komen voor dirigent, regisseur, zangeres en zanger van het jaar? Contempleer, debatteer en… nomineer!

Want vanaf nu kunt u de voorstellingen en artiesten van uw voorkeur voordragen voor een International Opera Award. Deze prestigieuze prijzen, zowat de Oscars van de operawereld, belonen het beste en meest vernieuwende wat het voorbije seizoen op de internationale podia te zien en te horen was. De Munt kon eerder al de Award voor Beste nieuwe productie in de wacht slepen met Het sprookje van Tsaar Saltan en Uit een dodenhuis. Stemmen voor deze editie kan nog tot en met 31 augustus.

STEM HIER